Bakla Kayganası Tarifi

Bakla Kayganası Tarifi
- A +

Bakla Kayganası Tarifi

Malzemeler
250 gram bakla
1 adet soğan
3 adet yumurta
3 çorba kaşığı un
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tuz


Bakla Kayganası Yapılışı
Ayıklanıp yıkanmış baklaları, yarım cm eninde doğrayalım. Çok az su ilavesi ile yumuşayana dek haşlayalım. Sonrasında suyunu süzelim. Sıvıyağın yarısında, küp doğranmış soğanları pembeleştirelim. Üzerine baklaları ilave edip, 2-3 dakika kavuralım. Bir kapta unu, yumurtaları ve tuzu çırpalım. İçine iyice soğuttuğunuz baklayı ilave edelim. Yapışmaz yüzeyli tavaya azar azar kalan sıvıyağı koyalım. Kaygana harcını kaşıkla tavaya boşaltıp arkalı önlü pişirelim. Servis yapalım.

Çok Güzel Bir Hikâye ( Kardeş Candır )
Çok Güzel Bir Hikâye ( Kardeş Candır ) Çok Güzel Bir Hikâye ( Kardeş Candır )

Nasipsiz Dayak Bile Yenmez..
Nasipsiz Dayak Bile Yenmez.. Nasipsiz Dayak Bile Yenmez..

Dar Ayakkabı.. ( Muhteşem Bir Hikâye )
Dar Ayakkabı.. ( Muhteşem Bir Hikâye ) Dar Ayakkabı.. ( Muhteşem Bir Hikâye )

Bakmak, Görmek Ve Biz..
Bakmak, Görmek Ve Biz.. Bakmak, Görmek Ve Biz..

MÜKEMMEL EŞ
MÜKEMMEL EŞ MÜKEMMEL EŞ

Hz. İSA ve SİYAH YILAN (İbretlik hikaye )
Hz. İSA ve SİYAH YILAN (İbretlik hikaye ) Hz. İSA ve SİYAH YILAN (İbretlik hikaye )

Türk Yönetim Felsefesi
Türk Yönetim Felsefesi Türk Yönetim Felsefesi

Sol Yanım Çok Acıyor Anne ( Okunası Duygusal Bir Yazı )
Sol Yanım Çok Acıyor Anne ( Okunası Duygusal Bir Yazı ) Sol Yanım Çok Acıyor Anne ( Okunası Duygusal Bir Yazı )

İlgili Haberler